Wie ben ik

Milja Meijer

“Je wordt de therapeut van je eigen lichaam”.

In 1993 heb ik mijn opleiding voor oefentherapie Cesar afgerond. Na 1 ½ jaar verschillende waarnemingen te hebben gedaan voor collega oefentherapeuten Cesar ben ik in 1995 samen met een collega Mensendieck een praktijk in Winschoten gestart. Sinds 1 december 2022 is mijn collega in verband met haar aanstaande pensionering gestopt met werken in Winschoten en zet ik de praktijk voort.

Wat ik het mooie van oefentherapie Cesar en Mensendieck vind is dat je mensen een therapeut van hun eigen lichaam maakt en daarmee (bij sommige aandoeningen gedeeltelijk) onafhankelijk worden van therapie. Door te voelen hoe je je lichaam kunt gebruiken en je bewust te worden hoe spanningen of stress invloed hebben op je lichamelijke welzijn en bewust wordt hoe je hier mee om kan gaan, kun je veel meer lichamelijke activiteiten ondernemen zonder klachten of in het geval van chronische aandoeningen met minder klachten.

Gespecialiseerd in:

Naast dat ik algemeen oefentherapeut ben en vele lichamelijke klachten behandel, ben ik gespecialiseerd in het behandelen van:

 

  • Artrose ( lid van het Artrose Netwerk)
  • Chronische pijn ( lid van het Netwerk Chronische pijn)
  • Slaapoefentherapie ( lid van het Netwerk Slaapoefentherapie)
  • Parkinson ( lid van Parkinsonnet)
  • Multipele Sclerose (lid van MS Netwerk Groningen)
Wie ben ik

Adres

Oefentherapie Winschoten

S.W. Schortinghuisstraat 6
9671 CR Winschoten

Telefoon: 0597 – 425243
Mobiel: 06 – 23107968 

Diversen

Algemene voorwaarden

Kwaliteitsregister

Klachten